Long-Time-Liner seminar høsten 2012

Long-Time-Liner – behandling av Linergist

Long-Time-Liner er en perfekt utviklet metode. Med en mikrotynn nål blir allergitestet mineralsk farge tilført det ytre hudlaget. Fargene blandes så de står perfekt til din naturlige hudfarge. Long-Time-Liner varer i tre til fem år avhengig av hudens beskaffenhet.

 

Linergist

Kun profesjonelle Linergister som har Long-Time-Liners diplom er autoriserte til å utføre behandlingen. Du kan derfor alltid være sikker på at resultatet blir perfekt.

Hva skiller Long-Time-Liner fra andre metoder?

Long-Time-Liner legger stor vekt på å fremheve din naturlige utstråling, og å justere det som fra naturens side måtte være ufullstendig. Vår målsetning er å tilføre utseendet det lille ekstra, og gi kvinner mer sikkerhet og selvtillit. Kun naturlige farger kan gi et naturlig resultat.

Hvorfor velge Long-Time-Liner?

Ved naturlig hårpåtegning kan Long-Time-Liner gi dine øyenbryn ny kontur, markere vippelinjen med en tynn linje, markere dine leppers naturlige linje eller gjøre munnen større.

Faglig vurdering av kosmetolog

Den faglige vurdering som gjøres før behandlingen er meget viktig. Kosmetologen markerer de nye konturene med en spesialpenn. Først når resultatet er blitt slik du ønsker det begynner behandlingen, som varer i ca. én time.

Permanent makeup - også for svært ømfintlig hud!

Alle våre farger er rene plantefarger. De er tilsatt mineralstoffer, oppløst i alkohol og destillert vann, og er derfor svært godt egnet også for spesielt ømfintlig hud. Fargepigmentene blir tilført det ytre hudlag, mellom 0,8 og 1,3 mm dypt.