Kontur Make Up – Long-Time-Liner

Long-Time-Liner har etterhvert blitt et naturlig valg innen dekorativ kosmetikk. Metoden er etter mange års forskning og videreutvikling i dag en ansett behandlingsform innen skjønnhetspleien. Kontur Make Up fremhever ansiktets naturlige trekk gjennom nesten usynlig korrigering. Med Kontur Make Up kan enhver kvinne oppnå et velpleiet og uttrykksfullt utseende.

Hvilke kvinner velger Long-Time-Liner?

Kontur Make Up – perfekt utseende 24 timer i døgnet

Mange kvinner som ønsker et perfekt utseende 24 timer i døgnet uten å ha tid eller ork til å fornye makeupen flere ganger om dagen, velger kontur make up. For kvinner som har en lys hudtype hvor bryn og lepper er lite synlige, er Long-Time-Liner nærmest ideell.

Kontur Make Up – en uttrykksfull munn

En uttrykksfull munn hører til tidens skjønnhetsideal. Gjennom små korreksjoner av leppenes konturer kan munnens form justeres. For kvinner som bruker briller er det ofte vanskelig å legge en perfekt makeup slik du ønsker den. Også for deg som driver idrett er Long-Time-Liner det beste alternativet fordi den ikke renner utover og du dermed har et friskt og velpleiet utseende hele tiden.

Kontur Make Up – oppretting etter ulykker

Ved en rekke hudpleieinstitutter og hos kjente skjønnhetskirurger rundt om i Europa, blir Long-Time-Liner anvendt for å rette opp utseende etter ulykker. Mange kvinner beholder på denne måten beholde den viktige følelsen av å være vakker og attraktiv.

Kontakt oss

Observatoriegaten 12 0254 Oslo

Telefon: 22 55 16 90
Telefax: 22 55 16 91

post@long-time-liner.no