Kursinformasjon grunnkurs

Vi i Long-Time-Liner tilbyr deg markedets beste og sikreste utstyr, grundig faglig spesialutdannelse, og faglig veiledning også etter endt kurs. Vårt slagord er «naturlighet i form og farge», og Long-Time-Liners moderne metode gir det mest vellykkede resultat for dine kunder.

Long-Time-Liner er i dag en verdensomspennende virksomhet, med hovedkontor i München i Tyskland, og i Skandinavia markedsføres produktene gjennom Long-Time-Liner Skandinavia. Vårt pigmenteringsapparat Conture Liner Duo er utviklet av Long-Time-Liner, og godkjent og kvalitetsgarantert for bruk i Skandinavia og EU av TÜV i Tyskland, og ISO-sertifisert. Både apparat og utstyr oppfyller alle krav til sikkerhet og hygiene. Long-Time-Liner Scandinavia er medlem av «Det Europeiske Forbund for Permanente Sminkemetoder».

Kun personer som har gjennomgått vårt spesialkurs er autorisert til å bruke Long-Time-Liners utstyr. Long-Time-Liner er Nordens største utdanningsinstitusjon for permanent-makeup. Metoden har vært i bruk i over 20 år i bl.a.Tyskland og USA, og er dermed velutprøvet og sikker.

Behandlingen tar totalt 1 - 3 timer. Mange kunder velger å komme tilbake for å få utført behandlingen på nytt når effekten avtar etter 1 - 3 år.

Veiledende pris for behandlingen er kr. 4.800,- for bryn, lipliner eller eyeliner oppe og nede. For eyeliner kun oppe kr. 3.800,- og eyeliner kun nede kr. 2.800,-. Du har derfor fått tilbake din investering i utstyr og utdannelse etter å ha utført svært få behandlinger.

Garantien på din Conture Liner Duo 2010 er på to år, og feil på apparatet repareres gratis hos oss i garantitiden. Vi tilbyr selvsagt service på din maskin også etter at garantitiden er utløpt. Pigmentfarger og annet utstyr kan bestilles fra vårt kontor i Norge, med kort leveringstid.

Våre kurs er lagt opp slik at vi under grundig oppfølging av kursleder, praktiserer permanent make-up på hverandre, så sant ingen har dette fra før. Dette har vi lang erfaring med og Manuela/kursleder, jobber tett med dere under hele prosessen. Derfor er dette helt trygt. Det er viktig for oss som skal jobbe i dette faget å vite hvordan kunden opplever behandlingen, samt at kunden gjerne ønsker å se hvordan det ser ut. Vi er jo levende reklame for arbeidet vårt.

Skulle noen, mot formodning ikke ønske seg permanent make-up, eller har det fra før, skaffer vi modeller.

Vi må av praktiske årsaker ha mottatt din påmelding skriftlig innen 2 uker før kursstart. Kurset går vanligvis over 9 (lange) dager, og det er maksimalt seks deltagere på hvert kurs. Vi ønsker deg velkommen til et av våre kurser, og en fremtid som bruker av Long-Time-Liner systemet.

Kursoversikt:

1. Dag : teori
2. Dag : teori
3. Dag : Praksis, øve på matter
4. Dag : Praksis, gjennomgang av eyeliner
5. Dag : Praksis, gjennomgang av lepper
6. Dag: Praksis, gjennomgang av bryn
7. Dag: Teori og avsluttende prøve (mulig noe praksis)

Etter 1 til 2 måneder etter kurset avlegger du eksamen over 2 dager og mottar ditt diplom

Det er fint om du tar med hvitt arbeidstøy til praksisdagene.

 


Priser på kurs 2015

Grunnkurs: 26.000,-

Startpakke m. kun 1 penn 60.000,- eks. mva

Grunnkurspakke m/Duo: 90.000,- (spar 3500,- på din maskin)

Oppfølgingskurs: 6.000,-

Videregående kurs:

Human pigmentering: 8.000,-

Elitekurs:

For viderekomne: 12.000,-