Bryn

Klassik

Ved den klassiske metoden tegnes en tett skygge i den opptegnede fasongen. Denne metoden egner seg spesielt godt for mørkere hår og hudtyper.


Powder Brows

Som navnet hinter til, legger man ved denne metoden, en pudder lignende myk skygge i den opptegnede fasongen. Denne metoden egner seg best for lyse hår og hudtyper og for deg som ønsker et mykt og naturlig resultat.

Ombre

Ombre bryn er en teknikk der man kombinerer 2-3 forskjellige farger for å oppnå en 3D effekt. Denne metoden egner seg for deg som ønsker uttrykksfulle bryn.

Hårpåtegning

Ved hårpåtegning tatoverer man supertynne hårstrå i den markerte områdene. For å oppnå et naturlig resultat.

Metoden egner seg også spesielt godt for menn eller områder der man f.eks har et arr og man bare behøver å supplere med et par hårstrå.  

Det er viktig å være klar over at bryn vil aldri være 100% like, siden vi mennesker ikke er symmetriske i utgangspunktet. For å alltid ha velpleide bryn anbefaler vi oppfriskning av fasong og farge 1 gang i året. Misfarging (rød/blå farge) kan oppstå som en naturlig prosess etter x-antall måneder, men hos Long-Time-Liner benytter vi oss kun av de nyeste og mest naturlige fargene og dette minsker sjansen for at slik misfarging oppstår. Skulle det allikevel skje kan dette enkelt korrigeres med en oppfriskning.

*Alle teknikkene kan kombineres med hverandre og vårt mål er å finne den beste løsningen for deg.

No items found.
Varighet behandling:
90 minutter

Til Informasjon:

Det benyttes en bedøvende krem på alle behandlinger før selve behandlingen starter. Noe hevelse kan oppstå, men avtar etter kort tid. Fargen vil alltid fremstå som noe sterkere rett etter utført behandling, men avtar sammen med den naturlige helingsprosessen i løpet av 3-5 dager.

*Det er viktig viktig å følge de anbefalinger vi gi deg med hensyn til pleie, for å oppnå best mulig resultat

*Være forsiktig med sol og syreholdige produkter etter behandling.

*Unngå sauna og svømmebasseng de første dagene etter behandling
Har du flere spørsmål om våre behandlinger, se vår FAQ her eller ta kontakt på tel: 22551690

Lær mer om behandlingene