LONG-TIME-LINER TEKNIKKEN 

Alle våre behandlinger blir utført av autoriserte og profesjonelle linergister som har fått tildelt et Long-Time-Liner diplom. Du kan derfor alltid være sikkert på at resultatet blir perfekt. Long-Time-Liner teknikken er en perfekt utviklet metode. Med en mikro tynn nål blir allergitestede farger tilført det ytre hudlaget. Fargene blandes så de står perfekt til din naturlige hudfarge. Varighet på conture makeup er 1-3 år.

Long-Time-Liner legger stor vekt på å fremheve din naturlige utstråling, og å justere det som fra naturens side måtte være ufullstendig. Vår målsetning er å tilføre det lille ekstra og kun naturlige farger kan gi et naturlig resultat.

Den faglige vurdering som gjøres før behandlingen er meget viktig. Lingergisten markerer de nye konturene med en spesialpenn. Først når resultatet er blitt slik du ønsker, begynner behandlingen.

Vi bruker kun naturlige farger i våre salonger. De er tilsatt kun alkohol og destillert vann, og er derfor svært godt egnet også for spesielt ømfintlig hud. Fargepigmentene blir tilført kun til det ytre hudlag.

Har du spørsmål angående teknikken eller behandlingene? 

Ta kontakt med oss på telefon - 22551690
Bestill time

Lær mer om behandlingene

SPØRSMÅL & SVAR 

Er behandlingene vonde?

Det oppleves forskjellig fra person til person og kommer an på smerteterskelen man har. Og man får selvfølgelig bedøvelse.

Varer det evig? 

Nei, og det skal det heller ikke. Både ansiktet og smaken forandrer seg hele tiden, og det er ikke sikkert at du liker det samme om noen år som du gjør i dag.

Kan jeg gå på jobb neste dag? 

Ja, det kan man. Man er litt mer markert, men det forandrer seg i løpet av en uke når overskuddsfargen forsvinner.Øynene kan bli litt hovne en kort periode, slik at det ser ut som om man har har grått.

Kan man forandre på farger hvis man ønsker?

Ja, det kan man.

Hvor lenge varer det? 

Det avhenger av hvilke farger og hvor mye farge man bruker, hudtype og alder.

Er det farlig? 

Overhodet ikke. Vi bruker kun mineralske fargestoffer som er helt ufarlige og EU-godkjent.

Blir øyenbrynene røde etter en stund? 

De kan bli det, det er en følge av naturlig hudskifte. Det er ikke farlig, og krever bare etterfyll av farge.

Blør det? 

Nei, det skal ikke blø! Det er veldig overfladisk, og bare i det ytterste hudlaget.

Er det en tatovering? 

Grunnprinsippet er det samme, men det er mye mer overfladisk. Det skal ikke gå så langt ned i huden at det sitter for alltid, det skal mulig å forandre på det.

Er det dyrt? 

Alt er jo relativt, men i forhold til hva man får for pengene så er det ikke dyrt. Ta en titt på prislisten våre her