Spesial Behandlinger

Arrkorreksjon

Det er mulig å korrigere mindre arr. I denne type behandling brukes det pesielle kamuflasjefarger. Ikke alle arr kan behandles. Denne behandlingen krever en konsultasjon for å gi deg en objektiv vurdering og dette er kostnadsfritt for kunden.

Areola

Conture makeup egner seg svært godt til å optisk rekonstruere areola. Dette har vi lang erfaring med og resultatene er svært bra. Enten er areolaen for blek, delvis skadet eller helt borte. Dette kan for eksempel være i forbindelse med brystkreft operasjon. Også for menn som har gjennomgått en gynekomasti er denne metoden svært godt egnet. Denne behandlingen krever en konsultasjon for å gi deg en objektiv vurdering og dette er kostnadsfritt for kunden.

Leppe/Gane Spalte

Conture makeup gir oss mulighet til å rekonstruere/forbedre synlighet av leppe/gane spalte. Denne behandlingen krever en konsultasjon for å gi deg en objektiv vurdering og dette er kostnadsfritt for kunden.

Vitiligo

Det er mulig å forbedre hud bildet ved vitiligo ved bruk av conture makeup og vi har lang erfaring med slike behandlinger.

Alopecia

Ved å bruke conture makeup ved alopecia vil det være mulig å gjenskape optisk bryn og vippekant. En slik behandling vil kunne bidra til økt selvtillit.

No items found.
Varighet behandling:
60-90 minutter

Til Informasjon:

Det benyttes en bedøvende krem på alle behandlinger før selve behandlingen starter. Noe hevelse kan oppstå, men avtar etter kort tid. Fargen vil alltid fremstå som noe sterkere rett etter utført behandling, men avtar sammen med den naturlige helingsprosessen i løpet av 3-5 dager.

*Det er viktig viktig å følge de anbefalinger vi gi deg med hensyn til pleie, for å oppnå best mulig resultat

*Være forsiktig med sol og syreholdige produkter etter behandling.

*Unngå sauna og svømmebasseng de første dagene etter behandling
Har du flere spørsmål om våre behandlinger, se vår FAQ her eller ta kontakt på tel: 22551690

Lær mer om behandlingene