Lepper

Leppelinje med skravering

I løpet av tiden mister vi pigment/volume på leppene og konturen blir ujevn. Med hjelp av conture makeup er det mulig å få tilbake fylde og farge. Vi tegner opp leppekontur og korrigerer ujevnheter med en blyant, før vi velger ut farge etter dine ønsker. Hvis resultatet skal være naturlig, er din egen leppefarge utgangspunktet til fargevalget. Ønsker du en mer tydelig effekt må du gjerne ta med din favoritt leppestift som eksempel.

Nude Lips

Prosessen er lik som leppelinje med skravering, men leppekonturen blir ikke like fremtredende. Resultatet er dermed en fyldig og helt naturlig leppe.

Farge på hele leppen

Noen ønsker en farger som er mer fremtrende og har et tydeligere leppestift lignende utseende. Prosessen er den samme, men fargen blir lagt tettere og mer dekkende over hele leppen.

No items found.
Varighet behandling:
90 minutter

Til Informasjon:

Det benyttes en bedøvende krem på alle behandlinger før selve behandlingen starter. Noe hevelse kan oppstå, men avtar etter kort tid. Fargen vil alltid fremstå som noe sterkere rett etter utført behandling, men avtar sammen med den naturlige helingsprosessen i løpet av 3-5 dager.

*Det er viktig viktig å følge de anbefalinger vi gi deg med hensyn til pleie, for å oppnå best mulig resultat

*Være forsiktig med sol og syreholdige produkter etter behandling.

*Unngå sauna og svømmebasseng de første dagene etter behandling
Har du flere spørsmål om våre behandlinger, se vår FAQ her eller ta kontakt på tel: 22551690

Lær mer om behandlingene